Bye for now

Idag har dagen varit fyllt med massa packande för imorgon åker jag iväg till älskade Ängsholmen i tre veckor. Jag är tillbaka den tolfte augusti. Ängsholmen är ett seglarläger (och mycket mer) för ungdomar som jag gått på sen jag sju/åtta men förra året tog jag första steget i ledarutbildningen och i år blir det andra steget och nästa år får jag vara ledare! Det är så kul, går inte att beskriva, man måste varit där ute.
Så till mina få men några läsare, hejdå, bye, au revoir, adios!
Här presenterade vi oss för alla förra året. Så taggad!!!

Fårö runt

Tjosan hosan, mehe!
Imorse klockan åtta åkte vi till Fårö på utflykt och jag glömmer såklart kameran... Hade kunnat blivit väldigt fina bilder men nej. Aja, fick några bra på mobilen i alla fall, dock ligger den död just nu så här har ni en bild från ett raukområde från min instagram.
 

Pinkish

Kolla in himlen, helt galet, bilden är inte redigerad ett enda dugg! Dock fick jag kanske en bra bild för solen gick ner så himla fort. Haha ville vara lite proffsig och vattenstämpla bilden också, den blev ju så cool, hehe.
 

Just nu

Ligger jag och kollar på James Bond filmer och två toasts i vår hängmatta. Dessutom bakar mamma morotskaka därinne, mm mm mm!
 

Mr and Mrs Carter

Jag fick min biljett och inte var som helst utan i The Golden Circle, alltså detta är stort! Dessutom har jag läst på några få sidor att Jay-Z och Beyonce vill göra touren tillsammans, TÄNK om även hon skulle vara med... God, jag  är så taggad! 
 

Uppe med tuppen

Just nu sitter jag inne på ticnet.se och väntar på att klockan ska bli prick 09.00! Den 25 oktober kommer Shawn Carter aka Jay-Z till Svealand!!!!! 
 

Knightbridge

Ett ställe jag verkligen kan tänka mig att bo är i Knightbridge, ett väldigt fint område i centrala London. Jag har åkt förbi det en gång med buss när jag var på språkresa men alltså det var ju nästan man tappade hakan så fina hus! Jag önska jag kunde kopiera från minnet för bilderna jag hittar på google gör inte området rättvisa.
Det jag såg var dessa våningshus, minst fyra våningar med enorma marmorpelare och fina trappor upp till dörren som satt en bit upp. Snygga bilar parkerade utanför och lite av allt som ni ser på bilderna. Skulle verkligen önska att bo här under en tid i livet.

Närhamn-När-Ljugarn

Vi var lite överallt idag, vi åkte först bort till Närhamn och såg ett fint landskap, dock väldigt blåsigt.
 
 
 
Så stannade vi i När och köpte hemmagjord choklad på ett chokladeri.
 
Efter det körde vi upp mot Ljugarn för att fika och äta chokladen på Espegards och sedan ner mot stranden för att bada, det var helt galet varmt idag!
 
Wäääh, har solsting eller något, har druckit alldeles för lite. Jag tror jag ska sätta på en film och sedan gå och sova tidigt. Imorgon ska jag upp rätt tidigt för en kul sak och efter det blir det yoga klockan tio.
 
 

Eftermiddagsmusik

Lite favoriter på eftermiddagen.

Cirkel morgon

Herregud vad jag är trött, men massa hälsopoäng till mig! Ni vet där jag var på yoga? Där var det idag ett cirkel pass med samma PT, så grymt jobbigt, har nog aldrig svettats så mycket. Men det känns ju helt awesome efteråt, så mamma skjutsade ner oss till hamnen och vi sprang i med kläder och strumpor på, skönaste doppet jag tagit på länge säger jag bara. 
 
Nu ska jag duscha, tvätta håret och sen blir det utflykt någonstans.
 

Like a sweet potatoe pie

Mm mm mm! Så himla gott det var; alla som besöker Gotland, åk till Hablingbos crêperi! Både de matiga och dessert crêpsen är heaven. Dessutom har de renoverat om ett stort stall till restaurang lokal och det är mysigt och väldigt snyggt! 
 
Ikväll åt jag först en mat crêpe med chevré ost, skinka, sallad, lök, tomat och pesto. Här använder de bovetemjöl istället för mjöl så de blir lite grövre. Till efterrätt tog jag en "vanlig" pannkaka med varm hjortronsylt, glass och grädde, love it!
 

Crêpes

Det är go mat hela dagen lång, nu ska vi åka iväg och äta crêpes till Hablingbo, best there is! Sist åt vi bara efterrätts crêpes och då blev det bilden under; heeeaven! Det är citronmarinerade jordgubbar, päron, vnailjglass och grädde, mm mm mm like a sweet potatoe pie! Tar nog detta till efterrätt ikväll också.
 

Bada bada bada

Där jag ser ut som en groda, det är jag som försöker att inte nudda sjögräs, haha det är nog det äckligaste som finns efter spindlar. Så skönt i vattnet och så bra väder, love it! Nu har min kusin gjort Ceasar sallad (han är mästerkock) så nu blir det nam nam!

Nu drar vi och badar

Här badar en blekare och yngre version av mig i Ronehamns hamn 2009 när vi precis köpt vårt hus här. Det ligger liksom två minuter bort med cykel så så fort vi blir varma är det bara att skynda ner dit. Ska man ta med sig kameran? 
 

Experience

När jag var i Wales tidigare i sommar fick jag lära mig att surfa och alltså jag skojar inte, det var nog det roligaste jag gjort! Jag har känslan att liksom göra det varje dag i resten av livet typ den känslan. Haha jag blir arg över att jag inte gjort det tidigare. Och alla ni som inte badat med en våtdräkt; ni har missat något stort. Wales är inte den soligaste platsen på Jorden direkt och vattnet var en aning kallt men med våtdräkterna kände man ingenting, det var som om det var samma temperatur som kroppen ungefär. Detta gjorde att anledningen till att man tillslut fick gå upp var tröttheten och inte kylan. Alla borde testa detta! LOVE IT!

Sjuttonde juli

Morgonen börjar alltid bäst med lite strand inspo <3

Fajitas

Detta är min nya favoriträtt, tredje gången den äts hos oss. Det får inte bli för ofta, då tappar den sin shine, haha. Supergott var det i alla fall!
 

Drömhus

Det är helt omöjligt att definera mitt drömhus för jag har så många olika bilder av mitt drömhus. Ibland tänker jag mig att det ska vara en nyrenoverad och toppmodern lägenhet i stan någonstans. Nära till allt och utsikt över Mälaren. Vitt, stenigt och massa fina växter.
 
Men sen kan jag älska landet och vilja ha ett hus som ska vara bohemiskt lyxigt och färgstarkt om ni förstår vad jag menar? Mys men ändå snyggt. Med en stor trädgård, egna odlingar och en stor mysig terass med bara massa kuddar typ. 
 
Den sista delen är fetaste strandhuset i till exempel Spanien, klarblått vatten, kritvit strand och en surfingbräda precis utanför dörren. Mer behöver man väl inte säga? Pretty nice eller vad säger ni?
 
Så vad väljer man? God, jag får fetaste ångesten om man bestämmer mig för en så jag får helt enkelt mixa upp allt, det låter ju faktiskt bäst!

Gårdsbutik

Den här gårdsburiken var jättegullig och hade så mycket fräscha saker, det är synd att sånt här inte finns i Stockholm på samma sätt. Eller finns det? Jaja, fixade massa andra ärenden med mamma idag och nu ska jag sätta mig och läsa nya numret av SOLO.
 

Mannagrynskaka

Mums filibabba, mamma har bakat och det luktar liksom heaven i hela huset! Receptet har ni under, och det kommer från Leila Lindholms A Piece of Cake, om ni vill prova själva, det står körsbär men vi har bytt mot vinbär, man gör som man vill. Vi ska fika lite nu och sen ska vi till något grönsaksland i Hemse. 

Nike Run

Jag såg en annons från www.dinskonett.com att de hade sjukt bra priser på löparskor från Nike, bland annat Nike Free Run skorna som alla gått och kärat ner sig i (jag också). Priserna brukar ligga över tusenlappen har jag för mig men nu kan du köpa dem för 400 kronor och neråt! Jag skulle lugnt klicka hem ett par om jag just inte köpt mig ett par nya, och då känns det lite onödigt.
Men klicka här för att komma till löparskorna!
 
Dessa hade blivit mina, så snygga!

Frukost à la Gotland

Det här är absolut standrad frukost på Gotland, haha, jag lovar det blir såhär varenda morgon. Men jag tänkte tipsa om lite olika frukost varianter så då passar det väl sig bra om jag gör dem själv och tar lite fina kort också. Anyway; medelkokt ägg, jordgubbssmoothie innehåller jordgubbar, banan och lite apelinjuice, blåbärsfil med cornflakes och toast med ost och hemmagjord jordgubbsmarmelad.
 
Idag vet jag inte vad som händer, eftersom det bara är familjen i huset at the moment så jag skulle gissa att mamma och pappa vill på utflykt, jag vill åka till Fårö så nu ska vi ha lite förhandlingar, mehe.
 

Yoga

Idag åkte jag, mamma, Bella och Linnea iväg på yoga på en GI restaurang som precis öppnat här i Ronehamn. Sjukt kul att hon även har träningspass som hennes PT ordnar på ett superfint loft ovanför restaurangen. Miljön gjorde verkligen mycket för stunden, love it!
 

Vinbärssylt

Det är så grymt på sommaren med alla bär, mamma har redan kokat jordgubbssylt och nu blir det också vinbärssylt, det är så gott att ha på frukostmackan eller ännu bättre och som jag nu kom på att jag vill baka; scones!

Kungligt

Jag ryser seriöst när jag ser denna video, han är så king!

Lite av mig

Sorry borry, ni vet ju inte ens vem jag är. Let me introduce myself!
 
Ja ni vet mitt namn, eller? Kommer inte ihåg, haha, Anna heter och jag är sjutton år. Mitt boende håller på att ändras i detta nu från Sollentuna till Stockholms stad och det ska bli superkul att flytta.
 
Jag spelar fotboll och jag är en rätt så bra målvakt skulle jag säga.
 
Min familj har landställe på Gotland som jag är på rätt mycket så bli inte förvirrade om ni ser lite olika hus och inredningar på bilderna.
 
Jag ska snart börja andra året på Enskilda Gymnasiet.
 
Musik är livet, musik är bra och jag älskar Jay-Z, Bruno Mars, Eminem och Coldplay.
 
Som person är jag väldigt självständig och har absolut noll tålamod, galet.
 
Resa är det bästa jag vet.
 
Min favorit app just nu är utan tvekan Dragon Story, hehe.
 
Jag älskar att skratta, är ganska lättroad.
 
Jag har väldigt höga ambitioner och vill göra något annorlunda med mitt liv.

Gothem Logi

Lite bilder från ikväll då, riktigt mysigt där borta och jag och Lina snapade lite bilder också. Nu blir det movie time med Linnea och nu när Kevin har åkt hem (vi är på Gotland, vi har landställe allihopa här) blir det kanske äntligen att sova lite tidigare och inte sova bort imorgon.
 

Snapshots söndag

Idag hände inget speciellt fram tills nu, nu blir det nämligen iväg till Gothem till en nyöppnad stenugns restaurang, det ska bli så gott! Jag har lite snapshots från idag. Jag lovar er fina bilder från le restaurang för det blir en superfin kväll med god mat, konstigt nog blir det alltid bra bilder då.
 

Ansikte till namnet

'
Kanske skönt med ett ansikte till namnet. Som ni ser har jag nu hittat mig en bakgrund men headern här är lite klurig så det ska jag ta och finurla (gulligt ord) på imorgon. Godnatt!
 

Jag är Anna

NU äntligen(!!!) har jag fått en egen underbar fin och fantastisk dator så nu kan jag äntligen blogga när, hur och var jag vill! Ni förstår inte min glädje för att behöva stationärer eller ta den som alla sitter på suger när man vill ha en blogg. Så nuuu! Designen får vara som den är tills jag har tid. Hey ho let's go!
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.